Frokostretter

Christians Minde

Det danske køkken

Frokostretter

Hver dag kl. 12 - 16

F1. Marineret sild KR. 52

Serveres med karrycreme, kapers, æg og løgringe

 

F2. Kryddersild KR. 52

Serveres med løg, kapers og hårdkogte æg

 

F3. Sol over den gamle købmandsgaard KR. 69

Røget sild med radiser, purløg, hakkede løg og æggeblomme

 

F4. Stort stjerneskud KR. 129

Stegt og dampet rødspættefilet med rejer,

asparges og friskrørt dressing

 

F5. Fiskefilet KR. 72

Serveres med remoulade og citron

 

F6. "Rejer i trængsel" KR. 75

Rejer på franskbrød

 

F7. Gravad laks KR. 85

På sprød salat med sennepsdilddressing

 

F8. 5 stk. indbagte kinarejer KR. 89

Med salat og sursød sauce

 

F9. Lun leverpostej KR. 58

Med champignoner, bacon og agurk

 

F10. Frikadeller (2 stk.) KR. 68

Serveres lune med rødkål og surt

 

F11. "Club sandwish" KR. 89

Mørt kyllingebryst anrettet på ristet brød og salat

med bacon, tomat og karrycreme

 

F12. Hønsesalat KR. 85

Med bacon og ristet toast

 

F13. Tarteletter (3 stk.) KR. 65

Serveres med høns og asparges

 

F14. Pariserbøf KR. 128

Med hakkede løg, rødbeder, kapers, pickles,

peberrod og æggeblomme

 

F15. Biksemad KR. 110

Med spejlæg, rødbeder og groft rugbrød

 

F16. Hakkebøf KR. 109

Med spejlæg og bløde løg

F17. Stor hjemmelavet forårsrulle KR. 65

Anrettet med salat

 

F18. "Frokosttallerken" KR. 129

En let anretning bestående af gravad laks med dressing,

mørbradbøfmed champignon a la creme landbrie med frugt

 

F19. Niels Juel's Platte KR.159

Hjemmelavet karrysild, æg og rejer, "Dyrlægens Natmad",

mørbradbøf med bløde løg og camembert med frugt

 

F20. Ivar Huitfeld Platten KR. 189

Kryddersild med kapers, lun fikefilet med remoulade, gravad laks,

lun leverpostej med champignoner, hønsesalat,

roastbeef med peberrod samt2 slags ost og frugt

 

F21. Frokostbøf KR. 129

Steak af oksefilet med salat, pommes frites og bearnaisesauce

 

F22. Gammel ost KR. 79

Stænket med fin og gammel rom, løg, fedt og sky

 

F23. Friturestegt camembert KR. 78

Med solbærsyltetøj og ristet brød

 

F24. Ostetallerken KR. 90

Udvalg af oste med oliven og druer

 

F25. Chokoladekage KR. 45

Med flødeskum og friske frugter

 

F26. Citronfromage KR. 59

Med flødeskum og hvid chokolade

 

F27. 3 stk. frisksmurt uspec. smørrebrød

Samt et glas friskskænket fadøl (1/4ltr.) KR. 99

eller et glas vin KR. 119

Christians Minde - Brogade 7 (i Oluf I. Jensens Gaarden), 4600 Køge - Telefon: 56 63 68 56 - E-mail: chrs.minde@gmail.com