Forretter

Forretter


 

231. Rødspættefilet Christiansminde                                            KR. 89

En tyk, frisk rødspættefilet fyldes med laksemousse, dampes i hvidvin

og anrettes på tallerken. Overhældes med en creme af nedkogt piskefløde

tilsmagt med finthakket purløg. Serveres med safranris.




232. Hummersalat "på vores måde"                                               KR. 98

Nykogt hummer i pæne stykker blandes i en let chilimayonaise

sammen med skiver af markchampignons og palmemarv.

Serveres på artiskokbund. Ristet toast & smør gives til.




233. Rejecocktail                                                                          KR. 75

Grønlandske rejer anrettet på sprød salat med asparges, citron,

caviar samt Thousand Island dressing.




234. Vinbjergsnegle                                                                      KR. 85

Vinbjergsnegle serveres med hvidløgssmør og flutes.




235. Gravad laks                                                                           KR. 75

Skiver af gravad Østersølaks anrettet på sprød salat med dressing.