Forretter
231. Rødspættefilet Christiansminde KR. 89
En tyk, frisk rødspættefilet fyldes med laksemousse, dampes i hvidvin
og anrettes på tallerken. Overhældes med en creme af nedkogt piskefløde
tilsmagt med finthakket purløg. Serveres med safranris.
232. Hummersalat "på vores måde" KR. 98
Nykogt hummer i pæne stykker blandes i en let chilimayonaise
sammen med skiver af markchampignons og palmemarv.
Serveres på artiskokbund. Ristet toast & smør gives til.
233. Rejecocktail KR. 75
Grønlandske rejer anrettet på sprød salat med asparges, citron,
caviar samt Thousand Island dressing.
234. Vinbjergsnegle KR. 85
Vinbjergsnegle serveres med hvidløgssmør og flutes.
235. Gravad laks KR. 75
Skiver af gravad Østersølaks anrettet på sprød salat med dressing.