Frokostretter

Frokostretter

Hver dag kl. 12 - 16

 

 

F1. Marineret sild                                                                KR. 65

Serveres med karrycreme, kapers, æg og løgringe



F2. Kryddersild                                                                    KR. 65

Serveres med løg, kapers og hårdkogte æg


 

F3. Sol over den gamle købmandsgaard                                KR. 89

Røget sild med radiser, purløg, hakkede løg og æggeblomme


 

F4. Stort stjerneskud                                                        KR. 159

Stegt og dampet rødspættefilet med rejer,

asparges og friskrørt dressing


 

F5. Fiskefilet                                                                      KR. 82

Serveres med remoulade og citron


 

F6. "Rejer i trængsel"                                                         KR. 82

Rejer på franskbrød


 

F7. Gravad laks                                                                    KR. 89

På sprød salat med sennepsdilddressing


 

F8. 5 stk. indbagte kinarejer                                               KR. 99

Med salat og sursød sauce


 

F9. Lun leverpostej                                                              KR. 79

Med champignoner, bacon og agurk


 

F10. Frikadeller (2 stk.)                                                       KR. 85

Serveres lune med rødkål og surt


 

F11. "Club sandwish"                                                            KR. 109

Mørt kyllingebryst anrettet på ristet brød og salat

med bacon, tomat og karrycreme


 

F12. Hønsesalat                                                                    KR. 99

Med bacon og ristet toast


 

F13. Tarteletter (3 stk.)                                                      KR. 89

Serveres med høns og asparges


 

F14. Pariserbøf                                                                   KR. 149

Med hakkede løg, rødbeder, kapers, pickles,

peberrod og æggeblomme


 

F15. Biksemad                                                                     KR. 129

Med spejlæg, rødbeder og groft rugbrød


 

F16. Hakkebøf                                                                    KR. 139

Med spejlæg og bløde løg

 

F17. Stor hjemmelavet forårsrulle                                       KR. 69

Anrettet med salat


 

F18. "Frokosttallerken"                                                      KR. 159

En let anretning bestående af gravad laks med dressing,

mørbradbøfmed champignon a la creme landbrie med frugt


 

F19. Niels Juel's Platte                                                       KR.188

Hjemmelavet karrysild, æg og rejer, "Dyrlægens Natmad",

mørbradbøf med bløde løg og camembert med frugt


 

F20. Ivar Huitfeld Platten                                                  KR. 219

Kryddersild med kapers, lun fikefilet med remoulade, gravad laks,

lun leverpostej med champignoner, hønsesalat,

roastbeef med peberrod samt2 slags ost og frugt


 

F21. Frokostbøf                                                                  KR. 168

Steak af oksefilet med salat, pommes frites og bearnaisesauce


 

F22. Christians minde burger                                             KR. 149

Hakkebøf med smelte ost, rødløg, tomat, agurk, sprød bacon, salat og pommmes frites


F23. Gammel ost                                                                  KR. 85

Stænket med fin og gammel rom, løg, fedt og sky


 

F24. Friturestegt camembert                                              KR. 82

Med solbærsyltetøj og ristet brød


 

F25. Chokoladekage                                                             KR. 68

Med flødeskum og friske frugter


 

F26. Citronfromage                                                              KR. 68

Med flødeskum og hvid chokolade


 

F27. 3 stk. frisksmurt uspec. smørrebrød

Samt et glas friskskænket fadøl (1/4ltr.)                           KR. 119

eller et glas vin                                                                   KR. 139