Hovedretter
243. Christians Minde alliance (min. 2 couv.) KR. 279
En skøn alliance mellem hav og land.
Stykker af oksemørbrad og hummerbrud sauteres i hummersmør.
Tilsættes små markchampignon kogt i piskefløde og
smages til med cognac og sherry.
Serveres med Jasminris, pommes frites eller hvidekartofler og tomatsalat.
250. Wienerschnitzel af kalvefilet KR. 189
Wienerschnitzel sereveres med pommes saute, ærter samt brunet smør.
251. Tournedos KR. 239
200g oksemørbrad med garniture ig bagt kartoffel eller pommes. Serves med peber eller rødvin sauce.
252. Christians Minde Gryde (min. 2 couv.) KR. 169
Beuf-saute "Stroganoff". Tykke strimler af oksemørbrad ristes let på panden
og blandes i en fløde/paprikasauce tilsat stegte perleløg, markchampignon
og tomatbåde. Garneres med ristet bacon og coctailpølser.
Serveres med ris eller pommes frites.
240. Rødspættefilet Bonne Femme KR. 189
En fransk klassiker. Tykke fiskefileter dampes i en panade af finthakkede
skalotteløg, markchampignon og hvidvin. Fonden jævnes og blandes i
en Hollandaise sauce, hældes over fisken og retten glaceres i ovnen.
Serveres med butterdejs fleurons og hvidekartofler.
241. Rødspættefilet Christiansminde KR. 179
En tyk rødspættefilet fyldes med laksemousse, dampes i hvidvin og anrettes
på tallerken. Overhældes med en creme af nedkogt piskefløde tilsmagt med
finthakket purløg. Serveres med safranris.
242. Hvidvinsdampet Laksefold KR. 179
Et stykke frisk laksefilet på ca. 255 gr. snittes gennem kødsiden og foldes
sammen mod skindet. Dampes i hvidvin og limesaft. Serveres med en
lækker urtecreme af fonden fra laksen og nedkogt piskefløde, tilsmagt
med friskhakkede krydderurter og dampede smørkartofler.
Christians Minde - Brogade 7 (i gården), 4600 Køge - Telefon: 56 63 68 56 - E-mail: chrs.minde@gmail.com